Необхідні аксесуари для відпочинку на природі: складний стіл BRS-Z31, сковорода BRS-P26 та вітрозахисний екран BRS-41

В осінні дні, коли ще не настали сильні морози, багато хто прагне провести теплі дні на свіжому повітрі, щоб увібрати останні промені сонця перед настанням зими. Для відпочинку на природі мандрівнику не обійтися без ряду аксесуарів, які роблять відпочинок не лише комфортним, а й забезпечують необхідним мінімумом – місцем, де відпочити, та можливістю пообідати. З цією метою туристу знадобляться:

  • розкладний стіл, на який можна поставити продукти харчування, а також основний посуд;
  • ємності для приготування їжі;
  • газовий пальник та аксесуари до нього.

І якщо газові пальники BRS та їх ключові особливості ми вже обговорювали в одному з наших оглядів, то про інше необхідне спорядження ми розповімо прямо зараз.

BRS

Складаний стіл для кемпінгу BRS-Z31

Складной стол для кемпинга BRS-Z31

Жодна вилазка на природу сім'єю чи невеликою компанією не може обійтися без похідного столу, за яким готують їжу та безпосередньо обідають. Головна відмінність столу для подорожей від звичайних меблів - його здатність складатися і займати мінімум місця в багажнику автомобіля або навіть у туристичній сумці.

При покупці складного столу для заміського відпочинку варто звертати особливу увагу на низку таких параметрів:

  • матеріали, що використовуються;
  • розміри та вага столу;
  • тип ніжок.

У цьому плані модель BRS-Z31 може вважатися показовою, оскільки цей складний стіл для кемпінгу має оптимальний розмір для невеликої компанії і має продуману до дрібниць конструкцію, яка витримує велику вагу.

Стіл BRS-Z31 виготовлений з легкого та удароміцного сплаву алюмінію та складається з каркасу, складної поверхні, яка вставляється в пази в каркасі, та набору гумових прокладок для надання виробу більшої стійкості. Сам алюміній відрізняється високою стійкістю до корозії, що дозволяє використовувати стіл без огляду на погоду – поверхня моделі не темніє при впливі на неї вологи. Єдина вимога – потрібно очищати вироби від жиру та бруду та насухо протирати його перед тим, як скласти назад у чохол. Це зберігає як початковий вид столу, а й плавність складання переважають у всіх з'єднаннях конструкції.

Усі складні столи для кемпінгу можна умовно поділити на дві категорії:

  • маленький стіл на 1-2 особи;
  • великий стіл для компанії від 3 осіб і більше.

Дана модель відноситься до другого типу та розрахована на групу з 4 мандрівників. Розміри столу становлять: 69 на 69 см, а висота може регулюватися від 47 до 77 см. Вагу столу можна вважати ще однією перевагою моделі – з урахуванням її розміру та високоякісної алюмінієвої конструкції вона важить лише 4.1 кілограма. Стіл складається у фірмовий чохол з ручкою для комфортного перенесення.

Тип ніжок є важливою деталлю, на яку багато мандрівників через незнання не звертають належної уваги. Якщо ставити доладний стіл для кемпінгу на рівну поверхню, то тип ніжок не відіграє особливої ​​ролі. Однак у разі використання столу під час відпочинку на природі, де рельєф може бути кам'янистим і хистким, врятують лише телескопічні ніжки, як у столу BRS-Z31, довжину яких можна регулювати, відштовхуючись від потреб. Для ще більшої стійкості конструкції бренд додав у набір чотири прокладки, які фіксуються на ніжках і унеможливлюють розгойдування виробу під час його використання.

Переваги:

  • складна конструкція з легкого алюмінієвого сплаву;
  • здатність витримувати велику вагу;
  • несприйнятливість до корозії;
  • оптимальний розмір для великої компанії;
  • регульована висота ніжок;
  • компактні габарити у складеному вигляді;
  • наявність у комплекті чохла для зберігання та транспортування виробу.

Купити складний стіл для кемпінгу BRS-Z31, а також інші кемпінгові меблі бренду можна у нашому онлайн-магазині.

Пательня BRS-P26

Сковорода BRS-P26

На природі мандрівникові не обійтися без функціонального посуду, який можна використовувати як посудину для кип'ятіння води, розігріву вже готових страв або приготування їжі з нуля. Для всього цього підійде BRS-P26 - сковорода гриль зі складною ручкою, яка при своєму значному обсязі займає мінімум місця в туристичному рюкзаку..

Пательня BRS-P26 виготовлена з алюмінію – оптимальний матеріал для посуду подібного призначення, який відрізняється значно меншою вагою порівняно з чавуном чи сталлю та має вартість нижчу, ніж аналогічні вироби з титану. Поверхня сковороди оброблена за допомогою спеціального антипригарного покриття, яке дозволяє не лише розігрівати, а й смажити будь-які продукти.

Сковорода має оптимальні розміри для одночасного приготування їжі на кілька осіб: її діаметр становить 26 сантиметрів, а глибина – 9 сантиметрів. Габарити сумісні з пальником середнього розміру, який можна безпечно поставити сковороду, щоб приготувати похідний обід. Для прискорення процесу приготування їжі до комплекту також входить алюмінієва кришка.

Однак жодна сковорода не може називатися похідною, якщо вона не має складної ручки. У моделі BRS-P26 вона виготовлена з алюмінію із накладкою з харчового силікону. З використанням тих же матеріалів виготовлена і петля на кришці виробу, завдяки чому руки гарантовано захищені від опіків при торканні посуду, коли він стоїть на вогні.

Переваги:

  • виготовлена з легкого сплаву алюмінію з антипригарним покриттям;
  • оптимальний обсяг для приготування їжі на компанію із 2-3 осіб;
  • складна ручка з накладкою із харчового силікону;
  • наявність в комплекті алюмінієвої кришки та сумки для зберігання.

Купити туристичний посуд для активного відпочинку, а також повноцінні набори можна в каталозі на нашому сайті. Щоб дізнатися докладніше про похідні набори BRS для приготування їжі, читайте наш детальний огляд.

Вітрозахисний екран для газового пальника BRS-41

Ветрозащитный экран для газовой горелки BRS-41

Навіть за наявності потужного пальника та якісного посуду приготувати їжу якісно та швидко не завжди можливо через непередбачувані погодні умови. При сильному вітрі полум'я постійно здуває, у результаті витрачається більше газу. Щоб цього уникнути, краще купити вітрозахисний екран для газового пальника BRS-41, який не тільки захищає полум'я від протягів, а й допомагає мінімізувати втрату тепла загалом.

Вітрозахисний екран BRS-41 виготовлений з нержавіючої сталі та, на відміну від аналогів зі склотканини, не тріскається та не обсипається. Довжина екрану дорівнює 68 сантиметрів, а висота – 24 сантиметри. Це оптимальні габарити, щоб закрити від вітру тару великого об'єму з декількох сторін або замкнути виріб навколо посуду невеликих розмірів – для цього в комплект входить сталева спиця.

Однак для безпечного використання виробу потрібно враховувати два важливі моменти:

  • при тривалому знаходженні поруч із джерелом вогню екран може нагріватися;
  • модель не можна замикати в коло, якщо використовується набалонний пальник: внаслідок перегріву від відбитого екраном тепла балон може вибухнути.

В іншому вітрозахисний екран для пальника вкрай простий у використанні та допомагає відчутно прискорити час приготування їжі на відкритому повітрі.

Переваги:

  • стійка конструкція з нержавіючої сталі;
  • підходить для використання разом із посудом різного об'єму;
  • компактні розміри та мала вага, яка становить 232 грами.

Вибрати та купити вітрозахисний екран для пальників та інші аксесуари до них можна у нашому каталозі.

Для кращого знайомства з BRS дивіться короткий відео-огляд на каналі АльпаЧіна, де всі згадані вироби тестуються в природних умовах.

Товари новини

Написати коментар