Газовий пальник BRS-73 та комплект для приготування їжі BRS-T15A – потужні аксесуари для похідної кухні

Газовий пальник BRS — невід'ємна частина спорядження для рибалки, мисливця або дачника, особливо в осінній період, коли погода не тішить теплом, і хочеться підкріпитися теплою їжею або зігрітися гарячим чаєм. Асортимент бренду пропонує широкий вибір моделей різної конструкції та експлуатаційних характеристик. Серед них є як окремі газові пальники, так і повноцінні комплекти приготування їжі, які, крім самого пальника, включають повноцінний комплект посуду.

Одними із найпопулярніших моделей фірми BRS є моделі:

Перший варіант — одна з найпотужніших пальників в асортименті BRS, яка має попит завдяки міцній конструкції та запатентованій технології з використанням одночасно трьох конфорок. А другий — повний набір для приготування їжі далеко від цивілізації, який включає весь необхідний посуд для походу.

Газовий пальник BRS-73

Газовая горелка BRS-73

BRS 73 — відносно новий газовий пальник бренду, в якому одним із перших було використано запатентовану технологію з трьома конфорками замість звичної однієї. Конфорки запалюються за допомогою зовнішнього підпалу та працюють одночасно, що за наявності вітрозахисту значно скорочує час підігріву води та їжі.

Ще одна перевага моделі — збільшена потужність, яка становить 4200 Вт із витратою 324 Гц/год. За заявою виробника, потужності достатньо для повного закипання 1 літра води протягом 3 хвилин 50 секунд. Однак варто мати на увазі, що посуд з водою повинен бути закритий кришкою, інакше швидкість закипання значно збільшується.

BRS 73 продається в комплекті з фірмовим чохлом зі змійкою, куди складається сам пальник і всі його складові для комфортного транспортування. При цьому вага виробу не перевищує 480 грам, що дозволяє завжди носити її у туристичному спорядженні.

Комплект для приготування їжі BRS-T15A

Комплект для приготовления пищи BRS-T15A

BRS-T15A підійде тим, хто не хоче самостійно шукати посуд для походу і вважає за краще купити повний набір з усім необхідним для приготування на свіжому повітрі. У комплект входить три предмети:

  • газовий пальник BRS 15;
  • казанок об'ємом 1.2 літри;
  • казанок об'ємом 0.75 літрів.

Пальник BRS з потужністю 1400 Вт має одну конфорку, що доводить до кипіння 1 літр води за 5 хвилин 50 секунд. Особливістю моделі є наявність вбудованого вітрозахисту, який збільшує ефективність горіння на 35%. Для надійності конструкції верхні пази мають хвилясті краї, які збільшують тертя та запобігають ковзанню посуду при встановленні на пальник.

Купити посуд BRS можна в якості окремого набору, але даний товар вже включає кілька котелків. Вони виконані з легкого металу алюмінію і мають прогумовані складні ручки. Котелки можна використовувати для одночасного приготування двох страв або як основну каструлю та кришки до неї, щоб скоротити час підігріву їжі.

Про те, наскільки точні характеристики BRS пальників і якою є їх реальна потужність, можна дізнатися в огляді на Youtube-каналі АльпаЧіна.

А ми наводимо таблицю з базовими характеристиками двох товарів фірми BRS для порівняння їх ефективності.

BRS-73 BRS-T15A
Тип газовий пальник система приготування їжі
Кількість предметів 1 3
Потужність 4200 Вт 1400 Вт
Витрата 324 Гц/год 106 Гц/год
Матеріал алюміній, мідь алюміній, мідь
Вага 480 г 310 г
Написати коментар